NOTÍCIES‎ > ‎

VISITA A SPACE CARGO

12 de des. 2011, 23:32 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 25 de des. 2011, 1:58 per Escola Pia Sant Antoni ]

Els passats 16 i 23 de novembre els nostres alumnes varen ser rebuts per l’empresa Space Cargo, fundada l’any 1982 per un grup de professionals que prèviament ocupaven càrrecs directius en companyies nacionals i internacions dintre del sector transport i agencies duaneres.

En ambdues de les sessions varen rebre la benvinguda per part del senyor Manuel Valenzuela, gerent i fundador de l’empresa. Acte seguit, Alfonso Valenzuela, responsable de qualitat, va parlar-nos sobre la política de qualitat d’aquesta empresa i de d’importància de satisfer els clients.

Més tard, varen participar  d’una interessant sessió teòrica a càrrec de Javier Gil, responsable de tràfic, en la que va fer una presentació i desenvolupament d’un cas real de transport marítim internacional.

Després d’un descans, Xavier Bernal va acompanyar als nostres alumnes a visitar les instal·lacions i magatzem d’aquesta empresa, on van poder solucionar múltiples dubtes respecte al tractament de les mercaderies gràcies a les explicacions del Sr. Bernal i del responsable de magatzem, Carlos.

http://www.space-cargo.com/

Comments