NOTÍCIES‎ > ‎

INTERCALA VISITA L'EMPRESA RAÏMIVI

14 d’oct. 2009, 23:16 publicada per Daniel Badenas Perez   [ actualitzat el 5 d’abr. 2011, 12:18 per Usuari desconegut ]

El passat 18 de Març, els alumnes del programa SeFed de l’Escola Pia Sant Antoni INTERCALA, vam anar a visitar el SeFed de Raïmivi situat a Vilafranca del Penedès, per a participar en un intercanvi comercial entre empreses simulades.

Durant la visita a Raïmivi ens van fer la presentació dels seus productes i instal·lacions. Després es va començar un torn de negociacions, durant  les quals, els alumnes vam poder desenvolupar les nostres habilitats comercials.

Tot  seguit vam  visitar les Bodegues Torres on vam gaudir d'una visita força interessant, on s’explicava la història de la família Torres a partir dels seus inicis. Posteriorment vam passar a una sala on varem poder percebre les diferents olors i escoltar els diferents sorolls que s’escolten en les diferents estacions de l’any a la vinya.

Sortint ens esperava un trenet que recórrer totes les vinyes i els cellers, on ens van  explicar tot el procés que es feia per la elaboració del vi blanc,  negre i rosat.

Vam finalitzar la visita amb una degustació de vi blanc “Viña Esmeralda”, gentilesa de Bodegues Torres.

Agraïm a Raïmivi la seva invitació i esperem que tothom hagi quedat satisfet amb l’experiència.

Equip INTERCALA, SAS

Comments