NOTÍCIES‎ > ‎

EXPERIÈNCIA ESTADES IRLANDA

23 d’oct. 2013, 4:13 publicada per MONTSERRAT ILLAN
Els alumnes del Programa Sefed de l'Escola Pia Sant Antoni ja han tornat d'Irlanda

Estada a Wexford

Som la Joselyn i el Sergi, estem fent el curs d’Activitat de Gestió Administrativa del programa SEFED, que es realitza l’Escola Pia Sant Antoni. En aquest curs treballem en l’empresa simulada INTERCALA SAS  però també hem tingut la oportunitat de fer una estada a Wexford, Irlanda, una ciutat que no haguéssim situat al mapa de no ser per aquest viatge però que ara forma part de les nostres vides.

Ens ho hem passat genial allà, la experiència ha estat increïble, tant per la gent que hem conegut, els llocs que hem visitat, el anglès que hem après... Wexford té només 20.000 habitants però això ha estat més que suficient per nosaltres, l’ encant de la Main Street, el port, el pont, el riu Slaney, els pubs i el seu ambient i música i més...

Hem tingut la oportunitat de passejar i sortir amb gent que hem conegut allà i d’ allà en un ambient força més personal que el que es viu en les ciutats grans. Hem trobat persones amb les quals hem compartit grans moments tant a Wexford com a les escapades que vam poder els caps de setmana i a les activitats que la nostra escola organitzava entre setmana. Les nostres famílies d’ acollida han sigut encantadores. Ha estat una gran estada per nosaltres, fins al punt que ha costat força dir adéu a Wexford, Irlanda i les persones que hem tingut el plaer de conèixer. No oblidarem aquest mes. 

ESTADES IRLANDA


Estada a Dublín

Som la Vanessa i la Cristina i estem fent un curs d’Activitat de Gestió Administrativa a l’Escola  Pia Sant Antoni. En aquest curs treballem en l’empresa simulada INTERCALA SAS del programa SEFED. Acabem de tornar de 4 setmanes increïbles a Dublín gràcies a la beca Leonardo Da Vinci. En aquesta ciutat meravellosa hem tingut l’oportunitat d’estudiar anglès a una acadèmia, de realitzar pràctiques en una empresa i sobretot de gaudir de la capital d’Irlanda, dels seus pubs, la seva musica y de tots els irlandesos, encantadors i simpàtics.

A més a més els caps de setmana hem pogut gaudir de sortides als pobles costaners de Dublín com Howth el poble pesquer, Dalkey el poble viking, Malahide, Sutton, entre d’altres. A part de les sortides a la capital, hem passejat pels Cliffs de Moher, hem recorregut les platges Galway, hem fet “hiking” per les muntanes de Wicklow y Glendalough.

L’experiència ha sigut inoblidable i molt enriquidora a tots els nivells. Hem conegut a molta gent i ens ha fet molta pena marxar. Com diu la cançó tradicional de Galway Girl: “So I took her hand and I gave her a twirl.  And I lost my heart to a Galway girl”; ens emportarem un tros de Dublín amb nosaltres i ho tindrem present als nostres records.Comments