GALERIAINTERCALA, SAS, empresa simulada, participa activament a les fires tan nacionals com a nivell europeu, organitzades per la Fundació Inform, on es dóna a l'alumnat treballador l'oportunitat de desenvolupar les seves competències socials i habilitats comercials i gaudir d'un entorn firal.

A continuació us presentem una galeria cronològica inversa que recull alguns moments d'aquestes experiències.


Les empreses simulades organitzen “meeting points”, reunions que pretenen fomentar l’intercanvi comercial entre empreses i per què no, establir nous contactes.

Aquesta galeria és una petita mostra de les activitats que es realitzen.


A més, la nostra empresa té el plaer de rebre a les nostres instal·lacions visites de clients i col·laboradors, per tal de presentar els nostres serveis i productes i mostrar com treballem a  INTERCALA, SAS. De la mateixa manera, fem visites als nostres col·laboradors amb aquests mateixos objectius.

A la següent galeria deixem una mostra d'aquestes visites:


La direcció organitza sortides normalment amb caràcter formatiu, encara que de vegades també basades en l'oci del nostre alumnat treballador, per tal de fomentar la cohesió social.


El SeFed participa del programa Leonardo. L’alumnat interessat té l’oportunitat d’accedir a una d’aquestes beques que serveixen per ajudar als participants a través d’activitats de formació a l’estranger.

A continuació podeu veure algunes imatges que ens han enviat els nostres exalumnes sobre les seves experiències en aquest programa.


Comments